top of page

Bog anmeldelse Jyllandsposten

Jyllandsposten skriver: "Når hun leger med lyset og skyggerne og lader kvindekroppen vise sin skønhed frem i samspil med de naturmiljøer, hun fotograferer modellerne i, så fascineres man i fotografisk og kunstnerisk forstand."

Brian Karmark, fotochef på JP avisen skriver:

"Det er ikke en helt almindelig fotobog. Normalt lader fotografer og fotokunstnere billederne tale for sig selv. Her får man historien om Mathilde Grafströms liv og hendes depression, som på mange måder er drivkraften for hendes fotografi."

"Derfor forstår man også hurtigt, at det er ikke en helt almindelig fotokunstner, som har udgivet bogen ”Female Beauty”. Hun tjener f.eks. ikke penge på sine billeder eller sin bog. Det har hun været tvunget til at afstå fra, da hun er på kontanthjælp. Så det er ikke det økonomiske incitament, der driver hende, men fotografiet holder hende simpelthen i live, forstår man. Da hun var allermest deprimeret og overvejede at tage sit eget liv, var det fotograferingen, der reddede hende, oplyser hun." "Når hun leger med lyset og skyggerne og lader kvindekroppen vise sin skønhed frem i samspil med de naturmiljøer, hun fotograferer modellerne i, så fascineres man i fotografisk og kunstnerisk forstand.

Denne bog, der får to store stjerner, er mere en selvbiografi og et forsvarsværk end en fotobog, men der er detaljer og sentenser, der antyder et talent, og det skal dyrkes endnu mere, hvis hun vil fortsætte som selvstændig fotokunstner."

Fuld artikel:


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page