top of page

Voksenlivsstil.dk: FEMALE BEAUTY – OM RETTEN TIL AT VÆRE SOM VI ER!

"...Her på mit bord ligger fotografen Mathilde Grafströms vidunderlige fotobog Female Beauty, som jeg fornyligt købte, da jeg så et indslag på tv om hendes udstilling på Nytorv i København. Mathilde og hendes projekt er nemlig noget, som vi kvinder – efter min mening – i den grad burde støtte op om! Derfor købte jeg straks bogen, og jeg må sige, at jeg bliver opløftet hver gang, jeg bladrer i den. Og selvom guderne skal vide, at hendes billeder vækker forargelse hos nogle, hvilket jeg slet ikke kan forstå, så synes jeg, den er smuk at have liggende fremme..."


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page