top of page

BT: Model vil have fjernet billede fra kontroversiel nøgenudstilling: 'Man kan se direkte op i m


Billederne af nøgne modeller i fotograf Mathilde Grafströms stormombruste udstilling »Female Beauty 2016 – nøgenhed i det offentlige rum« har skabt retsligt efterspil. En af modellerne, Ida Sørensen, kræver nu at få fjernet alle nøgenbilleder af sig. NB - det er ikke dette billede, det drejer sig om. Foto: Liselotte SabroeI "December tog 22-årige Ida Sørensen tøjet af og stillede op som model for fotograf Mathilde Grafström. Nu hænger Ida Sørensens nøgenbilleder – mod hendes vilje – på Nytorv i København. Parterne er på vej i retten med beskyldninger om bondefangeri og hærværk." Læs hele artiklen her: http://www.bt.dk/danmark/model-vil-have-fjernet-billede-fra-kontroversiel-noegenudstilling-man-kan-se-direk


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page