© 2019 by Mathilde Grafström           Email: matgrafstrom@gmail.comTelephone: +45 53631981

March 30, 2019

Please reload

Recent Posts

Berlingske: Den nøgne sandhed

July 26, 2016

1/3
Please reload

Featured Posts

BT: Model vil have fjernet billede fra kontroversiel nøgenudstilling: 'Man kan se direkte op i mit underliv'

 


Billederne af nøgne modeller i fotograf Mathilde Grafströms stormombruste udstilling »Female Beauty 2016 – nøgenhed i det offentlige rum« har skabt retsligt efterspil. En af modellerne, Ida Sørensen, kræver nu at få fjernet alle nøgenbilleder af sig. NB - det er ikke dette billede, det drejer sig om.
Foto: Liselotte SabroeI

"December tog 22-årige Ida Sørensen tøjet af og stillede op som model for fotograf Mathilde Grafström. Nu hænger Ida Sørensens nøgenbilleder – mod hendes vilje – på Nytorv i København. Parterne er på vej i retten med beskyldninger om bondefangeri og hærværk."

Læs hele artiklen her: http://www.bt.dk/danmark/model-vil-have-fjernet-billede-fra-kontroversiel-noegenudstilling-man-kan-se-direk

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags