top of page

Woman.dk


Woman er et blad rettet mod den yngre læser. Men det er mere modent end nogen andre blade, fordi det tør bringe dybere emner op en fx makeup tips og sexstillinger. Her skriver den digitale redaktør fra Woman:

"Vi har tidligere vist billeder fra kunstneren Mathilde Grafström, som netop har udgivet bogen Female Beauty. Min Fotokunst. I bogen viser hun billeder af kvinder, der stolt og nøgen viser kroppen frem.

I anledning af kvindernes internationale kampdag har vi sat Mathilde i stævne, for hvorfor overhovedet lave en bog med kvinder uden tøj på? Og hvad har hun lært af det?" Læs hele artiklen her på www.woman.dk


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page