Please reload

Recent Posts

Berlingske: Den nøgne sandhed

July 26, 2016

1/3
Please reload

Featured Posts

Berlingske

March 8, 2016

Mathilde fotograferer nøgne kvinder: »Vi har fået en snerpet holdning til kroppen«

Berlingske bringer min historie på forsiden og videre på 2 sider under kultur og skriver d. 8 marts bla. sådan:

 

"En væsentlig del af mit budskab er, at alle mennesker kan finde ind til sig selv og finde fred – og der behøver ikke at være ret langt derhen,« siger Mathilde Grafström, som både har forarget, vakt international opsigt og oplevet, at Københavns Kommune i samråd med politiet for nylig stoppede en planlagt udstilling på Nytorv med hendes fotografier af nøgne kvinder i den frie natur.

 

Nyt liv efter skilsmisse

Det stod ikke skrevet i kortene, at Mathilde Grafström skulle udfordre kvindeidealet og indlede en kunstnerisk kamp for at få kvinder til at gøre op med et negativt selvbillede. Men for få år siden skabte hun sig et nyt liv, og hendes liv fik en ny kurs.

»Jeg var gift med min nu eksmand, boede i forstæderne og arbejdede med at fotografere boliger til ejendomsmægleres salgsannoncer. Vi levede et helt almindeligt liv i vores fine lille hus, som vi lige havde købt. Vi havde to biler og to katte og penge nok. Vi havde sådan set alting og manglende ikke noget. Men det gav ikke mening for mig,« fortæller Mathilde Grafström."

 

Læs resten af artiklen på Berlingske.dk

 

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Mathilde Grafström           

Copyright, ownership and all commercial rights to the images shown on this website is owned by Mathilde Grafström. 

If you would like to purchase pictures, please write to matgrafstrom@gmail.com