top of page

Jyllandsposten Briefing


Og i København har fotokunstneren Mathilde Grafström fået nej fra politiet til at udstille sine fotos af nøgne, naturlige kvinder på Nytorv, skriver TV 2. De er »blufærdighedskrænkende« - formentlig fordi, at forbipasserende kan se bryster, numser og vagina på kvinderne. Grafström kalder afslaget »forkasteligt« og en »total undertrykkelse af min kunst,« men hun erkender, at hun tidligere har fået klager over sine nøgne kvinder i det offentlige rum, skriver TV 2, som har offentliggjort en række fotos fra "Female Beauty"-udstillingen, så man selv kan vurdere graden af blufærdighedskrænkelse. Grafströms fotos kan også ses på hendes hjemmeside.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page