Please reload

Recent Posts

Berlingske: Den nøgne sandhed

July 26, 2016

1/3
Please reload

Featured Posts

Jyllandsposten Briefing

December 18, 2015

 

Og i København har fotokunstneren Mathilde Grafström fået nej fra politiet til at udstille sine fotos af nøgne, naturlige kvinder på Nytorv, skriver TV 2. De er »blufærdighedskrænkende« - formentlig fordi, at forbipasserende kan se bryster, numser og vagina på kvinderne. Grafström kalder afslaget »forkasteligt« og en »total undertrykkelse af min kunst,« men hun erkender, at hun tidligere har fået klager over sine nøgne kvinder i det offentlige rum, skriver TV 2, som har offentliggjort en række fotos fra "Female Beauty"-udstillingen, så man selv kan vurdere graden af blufærdighedskrænkelse. Grafströms fotos kan også ses på hendes hjemmeside.

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Mathilde Grafström           

Copyright, ownership and all commercial rights to the images shown on this website is owned by Mathilde Grafström. 

If you would like to purchase pictures, please write to matgrafstrom@gmail.com