© 2019 by Mathilde Grafström           Email: matgrafstrom@gmail.comTelephone: +45 53631981

March 30, 2019

Please reload

Recent Posts

Berlingske: Den nøgne sandhed

July 26, 2016

1/3
Please reload

Featured Posts

Jyllandsposten Briefing

December 18, 2015

 

Og i København har fotokunstneren Mathilde Grafström fået nej fra politiet til at udstille sine fotos af nøgne, naturlige kvinder på Nytorv, skriver TV 2. De er »blufærdighedskrænkende« - formentlig fordi, at forbipasserende kan se bryster, numser og vagina på kvinderne. Grafström kalder afslaget »forkasteligt« og en »total undertrykkelse af min kunst,« men hun erkender, at hun tidligere har fået klager over sine nøgne kvinder i det offentlige rum, skriver TV 2, som har offentliggjort en række fotos fra "Female Beauty"-udstillingen, så man selv kan vurdere graden af blufærdighedskrænkelse. Grafströms fotos kan også ses på hendes hjemmeside.

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags