top of page

Copenhagen Photofestival UDFORDRINGEN #3


Foto: Mathilde Grafström

SOFIE AMALIE KLOUGARTS KOMMENTAR: Jeg har på fornemmelsen, at vi overværer noget særligt. Hvad det så end er, er jeg noget i tvivl om. Det mest afslørende må være hånden, som er krøbet op under den sandfarvede bluse og så det saglige smil, kvinden sender ejeren af hånden. Adgangen her er essentiel og helt klart billedets styrke. At vi som beskuere får lov til at overvære denne seance er meget værdigfuldt og godt gået af fotografen. Den fotografiske stil er registrerende og upersonlig. Det kunne altså være hvem som helst, der har taget dette billede. At fotografen er så usynlig kan i nogens øjne være en styrke og i andres en svaghed. Jeg kan godt lide, at der er en tydelig afsender, at jeg kan fornemme, at fotograf har taget nogle helt konkrete valg i forhold til, hvordan man vælger at skildre en begivenhed.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page