Please reload

Recent Posts

Berlingske: Den nøgne sandhed

July 26, 2016

1/3
Please reload

Featured Posts

Copenhagen Photofestival UDFORDRINGEN #3

 

Foto: Mathilde Grafström

SOFIE AMALIE KLOUGARTS KOMMENTAR:
Jeg har på fornemmelsen, at vi overværer noget særligt. Hvad det så end er, er jeg noget i tvivl om. Det mest afslørende må være hånden, som er krøbet op under den sandfarvede bluse og så det saglige smil, kvinden sender ejeren af hånden. Adgangen her er essentiel og helt klart billedets styrke. At vi som beskuere får lov til at overvære denne seance er meget værdigfuldt og godt gået af fotografen. Den fotografiske stil er registrerende og upersonlig. Det kunne altså være hvem som helst, der har taget dette billede.  At fotografen er så usynlig kan i nogens øjne være en styrke og i andres en svaghed. Jeg kan godt lide, at der er en tydelig afsender, at jeg kan fornemme, at fotograf har taget nogle helt konkrete valg i forhold til, hvordan man vælger at skildre en begivenhed.

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Mathilde Grafström           

Copyright, ownership and all commercial rights to the images shown on this website is owned by Mathilde Grafström. 

If you would like to purchase pictures, please write to matgrafstrom@gmail.com